تشکیل شورای اداری تفرش با حضور استاندار

استاندار در شورای اداری تفرش: توسعه شهرستان در همه زمینه‌ها باید مدنظر مدیران باشد.
کد خبر: ۱۴۸۱۹۵۳

تشکیل شورای اداری تفرش با حضور استاندار

به گزارش جام جم آنلاین،استاندار مرکزی در جلسه شورای اداری شهرستان تفرش براستفاده از ظرفیت نخبگان، خیرین و بزرگان در راستای توسعه این شهرستان تاکید کرد و گفت: توسعه شهرستان تفرش در همه حوزه‌ها به ویژه جذب گردشگر باید مدنظر مدیران استانی و شهرستانی قرار گیرد.

امام جمعه تفرش هم در این نشست به مشکلات روستا‌ها، دانشگاه امیرکبیر و جاده این شهرستان اشاره کرد و خواستار رسیدگی مسئولان شد.

فرماندار تفرش در این نشست گزارشی از وضعیت آسفالت راه ها، لایروبی قنوات، طرح آبرسانی از هفتیان به تفرش و گاز رسانی به روستا‌ها ارائه کرد.

شرکت در مراسم بزرگداشت سالروز ورود رهبر معظم انقلاب به شهرستان تفرش، دیدار با خانواده شهیدحمید حاجی نقی و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، بازدید از حسابیپروژه شهربازی سرپوشیده تفرش، طرح آرامگاه پرفسورحسابی و طرح‌های نهضت ملی مسکن از برنامه‌های سفر یک روزه استاندار مرکزی به شهرستان تفرش بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها