به گزارش جامحمآنلاین از تسنیم، یک منبع مطلع به خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم گفت که ادعای ارتش اسرائیل مبنی بر هدف قرار دادن ۲۰ نقطه در کشور غیرواقعی است و تعداد اهداف دشمن با فاصله، کمتر از این میزان است.
این منبع همچنین گفت که اقدام صهیونیستها از بیرون از مرزهای کشور صورت گرفته و آسیبهای محدودی وارد کرده است.
وی با تایید خبر پیشین تسنیم تاکید کرد که هیچ مرکز نظامی سپاه در تهران مورد هدف قرار نگرفته است.
این منبع مطلع گفت: اخباری که میگوید ۱۰۰ هواپیمای نظامی اسرائیل در این حمله نقش داشتند نیز کاملاً دروغ است و اسرائیل به دنبال بزرگنمایی حمله ضعیف خود است.
برآوردهای اولیه: اقدام رژیم صهیونیستی ضعیف بود
برخی منابع به تسنیم گفتند که برآوردهای اولیه از ضعیف بودن اقدامات بامداد امروز رژیم صهیونیستی در تهران، خوزستان و ایلام حکایت دارد.
رژیم صهیونیستی تلاش کرد مراکز نظامی را در برخی نقاط تهران و خوزستان و ایلام هدف قرار دهد؛ برخی اصابتها نیز صورت گرفته، اما به دلیل اقدام پدافند و همچنین آمادگیهای پیشبینی شده، نتیجه بخصوصی برای این حملات تا این لحظه گزارش نشده است.
بررسیهای بیشتر در این زمینه ادامه دارد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد