
به گزارش جام جم آنلاین مازندران ، حسینعلی محمدی گفت: بارش شدید باران و جاری شدن سیل در استان باعث خسارت به زیرساخت های کشاورزی، سردهنه های زراعی و ابنیه فنی شده است.
محمدی افزود: این بارشها همچنین در شهرستانهای نور، نوشهر، ساری و برخی شهرستان های دیگر موجب خسارتهایی در بخش راه ارتباطی و دیگر زیرساختها شده است که در حال بررسی خسارت ها هستیم.
به گفته وی، در حال حاضر اکثر راه ها و معابر روستایی در استان بازگشایی شده و به جز روستای واز در بخش چمستان که ماموران راهداری در حال تلاش برای بازگشایی مسیر هستند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد