تکلیف مسلمانان برای امداد به مظلومان

خداوند در آیه ۷۵ سوره مبارکه نسا می‌فرماید: چرا در راه خدا و به خاطر مردان و زنان و کودکان ناتوانى که مى‌گویند: اى پروردگار ما، ما را از این قریه ستمکاران بیرون آر و از جانب خود یار و مددکارى قرار ده، نمى‌جنگید؟
خداوند در آیه ۷۵ سوره مبارکه نسا می‌فرماید: چرا در راه خدا و به خاطر مردان و زنان و کودکان ناتوانى که مى‌گویند: اى پروردگار ما، ما را از این قریه ستمکاران بیرون آر و از جانب خود یار و مددکارى قرار ده، نمى‌جنگید؟
کد خبر: ۱۴۷۴۸۸۱
نویسنده غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

این آیه و آیات متعدد قرآن حکایت از تکلیف مسلمانان می‌کند تا به مظلومان و کسانی که مورد تعدی، تجاوز، ظلم، قتل و جرح قرار گرفته اند امداد برسانند. 


رهبر معظم انقلاب همین معنا را در پیام معروف خودشان ذکر کردند و از همه مردم و مسلمانان و آزادیخواهان جهان خواسته تا با هر وسیله امکانی که در دسترس دارند از مردم ستمدیده و مظلوم فسلطین و لبنان در برابر ظلم و جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی حمایت کنند. 


بدیهی اگر همه مسلمانان جهان با ابزار و توانمندی‌هایی که در اختیار دارند به میدان عمل بیایند حتما رژیم اشغالگر قدس را وارد به عقب نشینی وامی دارند و حتی کار به جایی خواهد رسید که به محو این رژیم بینجامد. 


رسیدن به این هدف مهم نیازمند این است که مردم به قدر کفایت قیام و اقدام کنند. در همین زمینه هر کس بخصوص جوانان که توانایی حمل سلاح را دارند می‌توانند وارد عرصه شوند. البته امروز با توجه به تحولاتی که رخ داده صحنه نبرد و رویارویی صرفا معطوف به حضور در جبهه نبرد و جنگ نظامی نیست بلکه حوزه‌ها و عرصه‌های مختلفی برای هماوردی با رژیم اشغالگر قدس و نظام سلطه وجود دارد. 


در حال حاضر جبهه اسلام با نظام سلطه تنها در جنگ نظامی در برابر هم قرار ندارند بلکه اکنون رویارویی وارد عرصه‌های روانی، ادراکی، شناختی و ترکیبی شده است و از جمله مواردی که جوانان ما می‌توانند به مقابله با رژیم صهیونیستی اقدام کنند در همین عرصه‌های جنگ‌های مجازی و شناختی است. در حال حاضر این شرایط آماده است که از نظر شناختی وارد عرصه نبرد با نظام سلطه و رژیم صهیونیستی شد و توطئه‌های آن‌ها را که با قصد انحراف اذهان عمومی و وارونه نمایاندن حقایق در حوزه‌های روانی و رسانه‌ای صورت می‌گیرد خنثی و نقشه‌های آن‌ها را نقش بر آب کرد.


به طور قطع حضور فعالانه همه جوامع اسلامی و ورود آن‌ها به همه عرصه‌های رویارویی با رژیم صهیونیستی و نظام سلطه حتما می‌تواند جلوی تجاوزات بیشتر نسبت به مردم مظلوم فلسطین و لبنان را بگیرند و آن‌ها را سرجای خود بنشاند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها