جام جم آنلاین - خوزستان، محسن ورجاوند ظهر امروز (یکشنبه 8 مهر) در تشریح این خبر گفت:: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی شروع میشود و تا عرضه در بازارهای مصرف ادامه می یابد که در این نظارتها بر اساس شیوهنامه و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور، عواملی که باعث بروز مخاطرات بهداشتی میشوند، مورد شناسایی و بررسی قرار میگیرند و جهت کنترل عوامل تهدید کننده بهداشت عمومی و امنیت غذایی، اقدامات لازم صورت میپذیرد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول بیان کرد: از ابتدای سالجاری تا کنون نظارت بهداشتی دامپزشکی بر روی بیش از 7 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان توسط کارشناسان این اداره انجام شد .
وی با بیان اینکه در حال حاضر در سطح شهرستان دزفول 135 واحد پرورشی مرغ گوشتی، 3 واحد پرورشی بوقلمون گوشتی و 1 واحد مرغ تخمگذار فعال است، عنوان کرد: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعملهای سازمان دامپزشکی است سبب ممانعت از بروز بیماریهای فراگیر و یا بیماری ها با تلفات بالا در سطح مرغداریها و جلوگیری از شیوع این گونه بیماریها می شود و زمینه را برای ارتقای سطح تولید و استحصال گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرفکنندگان فراهم میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد