تسریع در پخت نان کامل در نانوایی‌های استان یزد

یزد- مدیرکل استاندارد استان یزد، از برگزاری جلسه‌ای برای تسریع در فرآیند استفاده از آرد کامل و پخت نان کامل در نانوایی‌های استان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۷۴۱۶۲

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حمید مطهری با بیان این خبر، اظهار امیدواری کرد که به زودی شاهد استفاده گسترده نانوایی‌ها از آرد کامل و پخت نان با کیفیت‌تر در سطح استان باشیم.

مدیرکل استاندارد استان یزد تأکید کرد که این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است و برای سلامت و امنیت غذایی مردم بسیار حائز اهمیت است.

مطهری با اشاره به خواص غذایی بالای آرد کامل که شامل سبوس، پروتئین و جوانه گندم است، افزود: "امیدواریم در سطح استان بتوانیم این طرح را پیاده‌سازی کنیم و تصمیمات مهمی که امروز اتخاذ شد، منجر به فراهم شدن مقدمات عرضه و پخت نان با کیفیت‌تر در استان شود."

مدیرکل استاندارد استان یزد گفت: با اجرای این طرح، کیفیت نان عرضه شده به مردم به مرور زمان بهبود یافته و به جایگاه مطلوب و قابل قبولی خواهد رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها