وزیر جهاد کشاورزی: امور روستاها در این وزارتخانه متمرکز می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هم اکنون روستاهای کشور ۲۴ متولی دارند، گفت: قرار است با اصلاح ساختار، همه امور روستایی در وزارت جهاد کشاورزی متمرکز شود.
کد خبر: ۱۴۷۰۱۲۵
نویسنده امین بیل ساز

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: غلامرضا نوری در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، توجه ویژه به بهره برداران و ذینفعان بخش کشاورزی و جلب مشارکت آنها در تصمیم گیری‌ها، جایگزینی «کشاورز محوری» به جای «کشاورزی محوری» و مبنا قراردادن توسعه کشاورزی روستا پایه را از سیاست‌های اصلی این وزارتخانه بیان کرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی نیز توجه ویژه دولت به توسعه روستاها برای مهاجرت معکوس روستاییان را خواستار شد.

حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل گفت: مشکلات موجود در روستاها موجب مهاجرت روستاییان به شهرها و گسترش حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ می‌شود که لازم است دولت با توجه به روستاها از این معضل جلوگیری کند.

وی با اشاره به نقش مهم وزارت جهاد کشاورزی در تامین مواد غذایی و سفره مردم، ایجاد اشتغال برای روستائیان و خرید به موقع و با قیمت منطقی محصولات کشاورزی و قطع واسطه‌ها و دلالان در تامین مایحتاج غذایی جامعه را ضروری خواند.

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی و رئیس جهاد کشاورزی استان هم در این دیدار حضور داشتند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها