هرمزگان-جام جم انلاین-مدیرکل امور مالیاتی استان هرمزگان گفت : قریب به 12 درصد از عوارض آلایندگی واحدهای صنعتی منطقه عسلویه ، مطابق با جز 3 بند (ب) ماده 6 برنامه ششم توسعه، به استان هرمزگان تعلق گرفته است.
جعفر احسانی مهر بیان کرد : پس از مدتها پیگیری، مبلغی قریب به 77 میلیارد تومان از سوی استان بوشهر به حساب استان هرمزگان واریز شده است که نخستین مرحله از واریز عوارض آلایندگی واحدهای صنعتی منطقه عسلویه به حساب استان هرمزگان است.
وی در ادامه با اشاره به تأثیرات زیستمحیطی این واحدها بر مناطق غربی استان هرمزگان تاکید کرد :این مبلغ به منظور جبران تأثیرات زیستمحیطی ناشی از آلایندگیهای صنعتی، به صورت مستمر و فصلی به مناطق غربی استان اختصاص یافته است.
مدیرکل امور مالیاتی استان هرمزگان همچنین از پرداخت 145 میلیارد تومان عوارض آلایندگی به شهرداری بندرعباس در سال گذشته خبر دادو تصریح کرد: این اقدامات در راستای تامین آرامش، امنیت و رفاه مردم منطقه بوده که با همدلی و همراهی مسئولان استان هرمزگان محقق شده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد