ارتباط ریلی از خزرتا مدیترانه ؛ تا 5 ماه دیگر

واحد مرکزی خبر: با پایان یافتن احداث خط آهن ایران و عراق تا پایان امسال ، ارتباط ریلی دریای خزر و کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز با دریای مدیترانه برقرار می شود.
کد خبر: ۱۴۶۹۶۳

مرحله دوم اجرای این طرح که در داخل خاک عراق آغاز شده 35 کیلومتر از شلمچه تا بصره است و تا پنج ماه دیگر به پایان می رسد.
مرحله دوم احداث این خط آهن که مهمترین بخش آن عبور از روی اروند رود است 110 میلیون دلار هزینه دارد که شرکت های ایرانی آن را اجرا می کنند.
بخش نخست این طرح هم 15 کیلومتر از خرمشهر تا شلمچه است که در مراحل پایانی ساخت است.
با احداث این خط آهن علاوه بر برقرار شدن ارتباط ریلی ایران ، عراق و سوریه ، ترانزیت کالا از طریق این خط راه آهن بین دریای خزر و دریای مدیترانه آغاز می شود.
باغبان سرکنسول ایران در بصره ، ساخت خط راه آهن ایران و عراق را از جمله طرح های یک میلیارد دلاری ایران در عراق دانست.
وی گفت: با احداث این خط آهن ، عراق می تواند کالاهای خود را از طریق این خط آهن به آسیای مرکزی و پاکستان صادر کند.
باغبان اضافه کرد: احداث خط آهن ایران و عراق موجب تحکیم روابط دو کشور خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها