به گزارش جام جم آنلاین،مراسم تشییع پیکر پاک شهید والامقام عرصه امنیت استواریکم «احسان فرخیانی» ساعت ۸:۳۰ صبح امروز با حضور مسئولان و قشرهای مختلف مردم از مقابل ستاد انتظامی استان به سمت فلکه سنگی شهر یاسوج برگزار شد.
پیکر این شهید والامقام، سپس در زادگاهش روستای سیوکی جلیل به خاک سپرده می شود . شهید احسان فرخیانی از مرزبانان هرمزگان بود که در آبشار یاسوج حضور داشت و در درگیری با اراذل و اوباش به شهادت رسید. استوار یکم احسان فرخیانی، متولد ۱۳۷۶، دریابان پایگاه دریابانی بندرلنگه در ایام مرخصی به همراه خانواده «همسر و فرزند سه ماهه» در شهر یاسوج بسر می برد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم
مهدی مهدی قلی، مجری برنامه «راهبرد» در گفتوگو با «جامجم» از رویکرد این برنامه در دعوت از مهمانانی از طیفهای مختلف سیاسی گفته است