نفس دوم با هدف تغییر سبک زندگی روی موج رادیو

برنامه نفس دوم با هدف تغییر سبک زندگی روز‌های یکشنبه ساعت ۹ صبح از گروه سلامت اجتماعی رادیو سلامت روانه آنتن می‌شود.
کد خبر: ۱۴۵۹۱۸۶

به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه اطلاع رسانی رادیو سلامت، برنامه «نفس دوم» با هدف تغییر سبک زندگی، پیشگیری و درمان با استفاده از حرکات ورزشی پخش می‌شود. این برنامه روز‌های یکشنبه ساعت ۹ به تهیه کنندگی یوسف فرجی و گویندگی فیروزه آدابی پخش می‌شود.

این برنامه روز یکشنبه ۱۳ خرداد به موضوع اهمیت سرد کردن بعد از ورزش می‌پردازد و دکتر اجتهادی کارشناس روی آنتن می‌رود. برنامه «نفس دوم» در خصوص روانشناسی ورزشی است و آیتم‌های مختلفی دارد.

محور اصلی برنامه پزشکان ورزشی هستند که به سئوالات شنوندگان پاسخ می‌دهند. به عنوان مثال یک فرد دیابتی یا قلبی تماس می‌گیرد و از پزشک برنامه می‌خواهد تا او را راهنمایی کند که چه نوع ورزش‌هایی در خانه انجام بدهد تا به سلامتیش کمک کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها