:
با چاپ تصویر کودک 17 ماهه ای در جام جم که 40روز پیش در جنوب شرق تهران ربوده شده بود، زن کودک ربا دستگیر و این کودک تحویل خانواده اش شد.
کد خبر: ۱۴۵۶۰۸
در یکی از روزهای مردادماه با صدای فریادهای زن جوانی در یک مرکز خرید ، وقتی مردم به یاری این زن شتافتند معلوم شد کودک 17 ماهه او به نام پارسا ربوده شده است.
پرونده در دادسرا
با گزارش این ماجرا به ماموران انتظامی و تشکیل پرونده ، موضوع به دادسرای جنایی تهران ارسال شد و دادیار سلیمانی دستور تحقیق و پیگیری ویژه در این خصوص را در شعبه 11 پلیس آگاهی تهران صادر کرد. با توجه به حساسیت موضوع ، یک تیم ویژه از ماموران شعبه 11 پلیس آگاهی تهران ، جستجوی گسترده خود را در این ارتباط آغاز کرد. بررسی ها نشان می داد که احتمالا فرد کودک ربا با پرسه زدن در مرکز خرید و مشاهده این کودک در یک فرصت مناسب از غفلت مادر وی سوءاستفاده کرده و با ربودن کودک متواری شده است.
دستگیری یک مظنون
این گزارش حاکی است ، در حالی که تحقیقات پلیس در این زمینه ادامه داشت ، فردی در تماس با خانواده کودک ربوده شده عنوان کرد که وی کودک را ربوده و حاضر است با دریافت 3 میلیون تومان او را به والدینش بازگرداند.در پی این تماس ، دادیار سلیمانی دستور دستگیری فرد تماس گیرنده را صادر کرد و ماموران با آموزش والدین این کودک ، محل قرار را تعیین کردند و هنگامی که فرد تماس گیرنده که جوانی 25ساله بود، در محل قرار حاضر شد، در اقدامی ضربتی دستگیر و تحقیق از وی آغاز شد. متهم دستگیر شده در تحقیقات عنوان کرد هیچ نقشی در ربودن پارسا کوچولو نداشته و هنگام عبور از یکی از خیابان های افسریه ، با مشاهده آگهی مربوط به مفقود شدن کودک 17ماهه تصمیم به اخاذی از والدین کودک گرفته است.
چاپ تصویر پارسا در «جام جم»
این گزارش حاکی است ، در مرحله بعدی و در پی درخواست از مردم مبنی بر مساعدت به والدین کودک ربوده شده ، دادیار جنایی دستور چاپ تصویر پارسا را در «جام جم» صادر کرد.چند روز پس از چاپ تصویر این کودک ، فردی ناشناس در تماس با کارآگاهان شعبه 11 پلیس آگاهی ، عنوان کرد، یکی از همسایه های آنها که زوجی جوان هستند و فرزند نداشته اند، اخیرا فرزند پسری را به محل سکونت خود آورده اند که او پس از مشاهده عکس در «جام جم» ، یقین دارد که این کودک ، همان کودکی است که نزد همسایه آنهاست.
دستگیری زن کودک ربا
به دنبال این تماس ، ماموران با عزیمت به محل سکونت این زن و کنترل نامحسوس ، زن کودک ربا را همراه کودک 17ماهه شناسایی و او را در اقدامی ضربتی دستگیر کردند. با انتقال زن کودک ربا به دادسرای جنایی ، روز گذشته دادیار سلیمانی تحقیق از این زن را آغاز کرد. زن جوان با معرفی خود به نام اکرم در تحقیقات عنوان کرد، نقشی در ربودن این کودک نداشته و کودک خردسال را 2زن ناشناس به او تحویل داده و قرار گذاشته اند وی هر ماه مبلغ 50هزار تومان به آنها بپردازد. به دنبال این اظهارات ، دادیار شعبه دوم دادسرای جنایی دستور ادامه تحقیق درخصوص زن کودک ربا را در شعبه 11 پلیس آگاهی صادر کرد. دادیار جنایی پس از تحقیق از این زن به خبرنگار «جام جم» گفت : زن متهم اظهارات ضد و نقیضی را بیان می کند و از جمله مدعی است که این کودک از طریق یکی از شیرخوارگاه ها به او تحویل شده که پس از استعلام ، معلوم شد وی دروغ می گوید. دادیار جنایی افزود: تحقیقات نشان می دهد این زن پس از 12سال ازدواج قادر به بارداری نبوده است و به همین دلیل در یک فرصت مناسب با ربودن کودک خردسال او را به محل سکونت خود منتقل و مدعی شده است که این کودک را از شیرخوارگاه تحویل گرفته است . دادیار جنایی افزود: در 40روز گذشته تیم ویژه پلیس آگاهی جستجوی شبانه روزی خود را برای یافتن این کودک آغاز کرده بود و من به سهم خویش از رئیس شعبه 11 و کارآگاهان پلیس آگاهی که در پیدا کردن این کودک از هیچ تلاشی فروگذار نبودند ، قدردانی می کنم.
مراقب باشید
سلیمانی با هشدار به خانواده ها از آنها خواست ، هنگام حضور در مراکز خرید و محلهای شلوغ مراقب فرزندان خردسال خود باشند زیرا آنها بشدت آسیب پذیر بوده و نیاز به مراقبت خاص دارند. وی افزود: در ارتباط با کسانی که به دلایلی قادر به داشتن فرزند نیستند نیز قانون خاصی وجود دارد که از جمله مراجعه به شیرخوارگاه ها و طی کردن مسیر قانونی برای حضانت کودکان بی سرپرست است . وی افزود: براساس قانون ، مجازات سختی در انتظار زن کودک ربا خواهد بود.