آغاز هفدهمین دوره جشن‌های زیر سایه خورشید در هرمزگان

به مناسبت دهه کرامت هفدهمین دوره جشن‌های زیر سایه خورشید در هرمزگان اغاز شد.
به مناسبت دهه کرامت هفدهمین دوره جشن‌های زیر سایه خورشید در هرمزگان اغاز شد.
کد خبر: ۱۴۵۶۰۲۷

هرمزگان-جام جم انلاین-به مناسبت دهه کرامت هفدهمین دوره جشن‌های زیر سایه خورشید در هرمزگان اغاز شد.

 

مسئول برگزاری هفدهمین دوره جشن‌های زیر سایه خورشید در هرمزگان گفت: سه کاروان از مشهد الرضا وارد استان هرمزگان شد که یک کاروان در بخش مرکزی استان در شهر‌های بندرعباس، بوموسی، قشم و حاجی آباد حضور دارد.


مصطفی رجبیان افزود: دومین کاروان از خدام رضوی در بخش غرب استان در شهر‌های پارسیان، بندرلنگه بستک و بندرخمیر و سومین کاروان در شرق استان در شهر‌های جاسک، سیریک، میناب و رودان حضور دارند.


وی گفت: در دهه کرامت سه کاروان خادمان رضوی با بردن پرچم متبرک بارگاه امام رضا (ع) در جشن‌های زیر سایه خورشید شرکت می‌کنند.

 

همچنین پرچم یا علی بن موسی الرضا (ع) به طول ۲۰ و در عرض ۱۰ متر در بوستان غدیر بندرعباس برافراشته شد.
با برافراشته شدن این پرچم در بندرعباس و شش شهر استان هرمزگان جشن‌های زیر سایه خورشید در هرمزگان آغاز شد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها