بازنگری ۲۱۰ استاندارد ملی در خراسان جنوبی

بازنگری استاندارد‌های ملی ایران در خراسان جنوبی به ۲۱۰ مورد رسید.
کد خبر: ۱۴۵۳۱۹۰

 به گزارش جام جم آنلاین،مدیر کل استاندارد استان گفت: در سال گذشته تعداد ۲۱۰ بازنگری استاندارد ملی ایران و تدوین استاندارد با هدف تجدید نظر و به روز رسانی آنها در خراسان جنوبی انجام شد.


مهدی دستورانی، تدوین، تجدید نظر و بازنگری در خصوص استاندارد‌های ملی را یکی از اولویت‌ها و اهداف سازمان ملی استاندارد دانست و افزود: بر این مبنا هر ساله تعداد قابل توجهی از بازنگری و بررسی استاندارد‌های ملی در حوزه‌های مختلف انجام می‌شود.


وی با تاکید بر ارتقاء استاندارد‌های ملی گفت: بازنگری و تجدید نظر استاندارد‌هایی که سال‌ها از تدوین آنها گذشته است، سبب به روز رسانی آن و در نتیجه افزایش کیفیت محصول و ارتقای سطح ایمنی و سلامت جامعه نیز می‌شود ک این خود، بازار رقابت محصولات تولیدی داخل را در سطح جهانی گرم نگه می‌دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها