بازداشت ۴۸ فرد مظنون به ارتباط با داعش در ترکیه

بازداشت ۴۸ فرد مظنون به ارتباط با داعش در ترکیه
وزیر کشور ترکیه امروز (شنبه) از بازداشت ۴۸ نفر در این کشور در ارتباط با داعش خبر داد.
کد خبر: ۱۴۵۱۲۰۷

به گزارش جام جم آنلاین، «علی یرلی‌کایا» وزیر کشور ترکیه امروز در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: مقام‌های ترکیه ۴۸ نفر را به داشتن ارتباط با داعش و در ارتباط با تیراندازی به یک کلیسا در استانبول که در ژانویه رخ داد، دستگیر کرده‌اند.

به نوشته روزنامه گاردین، در جریان حمله ۲۸ ژانویه ۲۰۲۴ دو مرد نقابدار به کلیسای ایتالیایی «سانتا ماریا» در استانبول، یک شهروند ترکیه‌ای کشته شد.

به گفته وزیر کشور ترکیه، هر دو مظنون از اتباع خارجی هستند که دستگیر شدند. یکی از مهاجمان تبعه تاجیکستان و دیگری از روسیه و هر دو عضو گروه داعش هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها