به گزارش جام جم آنلاین،کارشناس مسئول معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ۷ تُن مواد غذایی غیربهداشتی در حدود پنج هزار مورد بازرسی، معدوم و توقیف شدند.
محمدتقی دبیری افزود: همچنین از آغاز طرح نوروزی سلامت تاکنون،یکهزار و ۱۳۱ مورد کلر سنجی از شبکه شهری و ایستگاههای توزیع آب انجام شد.
وی همچنین به انجام بازرسیهای بهداشتی در اماکن بین راهی اشاره کرد و گفت: از ۱۵ اسفند پارسال تاکنون، شرایط طبخ و نگهداری مواد غذایی ۲۹۰ مورد از مراکز بین راهی مورد بررسی کارشناسان بهداشت قرار گرفت.
دبیری افزود: در مجموع با بازرسیهای انجام شده در این حوزه، ۳۱ مکان عمومی بین راهی و رستوران که از آیین نامه ماده ۱۳ تخطی کردند به مراجع قضایی معرفی و یک مورد نیز پلمپ شد.
آیین نامه ماده ۱۳، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است که طبق آن مراکزی که نواقصی در بهداشت فردی، ابزار کار، ساختمان و موادغذایی داشته باشند به مراجع قضایی معرفی و یا پلمپ میشوند.
طرح سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند آغاز شده و تا ۲۵ فروردین امسال ادامه دارد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد