در سالروز تاسیس بسیج سازندگی؛

تجمع بسیجیان در یاسوج

یک میلیون مترمکعب آب وارد مخزن سد شاه قاسم یاسوج شد

رییس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد گفت: طی بارش‌های اخیر یک میلیون مترمکعب آب وارد مخزن سد شاه قاسم یاسوج شد.
کد خبر: ۱۴۴۷۳۹۱
به گزارش جام جم آنلاین،سجاد پوراکبری افزود: این مقدار آب در بارش اخیر که از چهار تا ۶ اسفند در سد شاه قاسم ذخیره شد.
وی افزود: این سد با ظرفیت مخزن ۹ میلیون مترمکعبی و با اهداف تامین آب یک هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی پایین دست، تزریق و تقویت آبخوان آهکی در اطراف سد، توسعه گردشگری و همچنین کنترل رواناب‌های حاصل از بارندگی‌ها به ویژه در فصول زمستان و بهار به بهره برداری رسید.
رییس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد تصریح کرد: سد شاه قاسم با هدف آبیاری اراضی کشاورزی پایین دست، رونق گردشگری و تقویت منابع آب زیر زمینی شرب یاسوج ساخته شد.
سد شاه قاسم از جمله مصوبات سفر مقام معظم رهبری به کهگیلویه و بویراحمد در سال ۷۳ است.
سد خاکی شاه قاسم در سال ۷۶ به منظور آبیاری حدود هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های اطراف سد، ذخیره آب‌های فصلی و به عنوان یک مکان گردشگری و زیست گاه پرندگانی از جمله حواصیل، مرغابی احداث شد و در پایین دست آن ۸ حلقه چاه تامین آب شرب شهر یاسوج قرار دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها