به گزارش جام جم آنلاین،کارشناس هواشناسی استان گفت: مطابق با بررسیهای انجام شده پنجشنبه و جمعه انتظار داریم از شدت سرما و یخبندان در منطقه کاسته شود.
نخعی افزود: به لحاظ شرایط جوی امروز افزایش ابر، گاهی وزش تند باد و گرد و خاک در منطقه قابل پیش بینی است و برای پنجشنبه تا جمعه و اوایل هفته آتی به نسبت شرایط جوی پایدار حاکم خواهد بود.
وی با بیان اینکه صبح امروز در ۹ ایستگاه هواشناسی استان کمینه دمای هوای زیر صفر و صفر ثبت شد گفت: سربیشه با دمای منفی ۱۲، بیرجند منفی ۵، اسدیه منفی ۴، خضری دشت بیاض منفی ۳، نهبندان، علی آباد زارعین و خوسف منفی ۶، قاین هم منفی ۱ و دهسلم صفر درجه سلسیوس ثبت شد.
کارشناس هواشناسی استان همچنین گفت: در شب و روز گذشته سربیشه با کمینه دمای منفی ۱۲ درجه سلسیوس زیر صفر سردترین شهر و دهسلم با بیشینه دمای ۱۹ درجه گرمترین ایستگاه استان بود.
نخعی افزود: تغییرات دمای هوا در مرکز استان هم بین منفی ۵ و ۱۲ درجه سلسیوس گزارش شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان