دستور ویژه برای پیگیری پرونده قتل امام جمعه سابق هشتگرد

پرونده قتل امام جمعه سابق هشتگرد، روز گذشته با دستور ویژه رئیس قوه قضاییه به دادسرای امور جنایی کرج ارسال شد.
کد خبر: ۱۴۴۳۷۵

شامگاه 27 خرداد امسال ، یکی از اهالی هشتگرد با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گرفت و از به قتل رسیدن امام جمعه سابق هشتگرد در مجاورت بوستان بعثت خبر داد. به دنبال این تماس ، کارآگاهان جنایی ساوجبلاغ به همراه بازپرس کشیک ویژه قتل به محل حادثه اعزام شدند و با جسد حجت الاسلام صبایی ، امام جمعه سابق هشتگرد که با ضربه های چاقو به قتل رسیده بود، روبه رو شدند.
به این ترتیب ، جسد مقتول به پزشکی قانونی انتقال یافت و ماموران جستجوی ویژه ای را برای یافتن قاتل یا قاتلان و فاش شدن انگیزه قتل آغاز کردند. ماموران در ادامه تحقیقات از اهالی بوستان بعثت پی بردند که 3 مرد ناشناس با دو دستگاه موتورسیکلت حوالی محل حادثه مشاهده شده اند که دقایقی پیش از پیدا شدن جسد، آنجا را ترک کرده اند.
بنابراین ماموران با اطلاعاتی که از شهروندان به دست آوردند به چهره نگاری رایانه ای از متهمان پرداختند و جستجو برای یافتن آنها آغاز شد، اما پس از گذشت چندماه از وقوع حادثه ، ماموران موفق به دستگیری قاتل یا قاتلان نشدند و روز گذشته ، با دستور ویژه شاهرودی رئیس قوه قضاییه ، پرونده قتل امام جمعه سابق هشتگرد به دادسرای امور جنایی کرج ارسال شد تا تحقیقات گسترده ای برای فاش شدن راز مرگ وی آغاز شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها