کارگروه « صدای مردم» به زودی در چهارمحال و بختیاری تشکیل می‌شود 

مدیرکل بازرسی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: کارگروه « صدای مردم» به زودی تشکیل و مشکلات شناسایی شده عام‌المنفعه مردم با کمک فرمانداران و به ریاست استاندار رفع می‌شود. 
کد خبر: ۱۴۳۹۷۶۷
نویسنده ابوالفضل شمسی

 

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس از شهرکرد، فرشاد طهماسبی گفت: مردم چهارمحال و بختیاری به صورت مستقیم مسائل و مشکلات خود را با استاندار چهارمحال و بختیاری در میان می‌گذارند.

 

مدیر دفتر بازرسی استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بعد از پیگیری مشکلات در نقاط مختلف استان دفتر بازرسی استانداری از گروه‌های مردمی برای ملاقات عمومی با استاندار ثبت‌نام به عمل می‌آورد.

 

وی افزود: در جلسات ملاقات مردمی استاندار چهارمحال و بختیاری، مدیران استانی مرتبط با مشکلات و درخواست‌های مردم حاضر هستند و ۹۰ درصد مشکلات از این طریق حل می‌شود.

 

طهماسبی بیان کرد: کارگروه « صدای مردم» به زودی تشکیل و مشکلات شناسایی شده عام‌المنفعه با کمک فرمانداران و به ریاست استاندار رفع می‌شود.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها