تعویض بیش از 19 هزار کنتور آب در کرمان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان اعلام کرد:

تعویض بیش از 19 هزار کنتور آب در کرمان

پیشرفت 94 درصدی جهاد آبرسانی در قلعه گنج کرمان

 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان از پیشرفت 94 درصدی طرح جهاد ابرسانی در روستاهای قلعه گنج استان کرمان خبر داد.
  مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان از پیشرفت 94 درصدی طرح جهاد ابرسانی در روستاهای قلعه گنج استان کرمان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۳۷۳۵۷

به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ علیرضا عبدیان، با اشاره به قرارداد قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) با شرکت آبفا در طرح جهادآبرسانی اظهارداشت: در شهرستان قلعه گنج  36 روستای بالای 20 خانوار در قرارداد اول امام حسن مجتبی قرارداشتند که تا کنون به  29 روستا آبرسانی انجام شده و 7 روستای دیگر تا پایان امسال از نعمت آب شرب سالم و پایدار بهره مند می شوند.
 

وی افزود: برای اجرای طرح های آبرسانی در روستاهای شهرستان قلعه گنج 5 حلقه چاه حفر و تجهیز و 55 کیلومتر لوله گذاری شد و 2 باب مخزن ذخیره به حجم یکهزار متر مکعب احداث شد. 
 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان خاطر نشان کرد: تا کنون 131 میلیارد ریال اعتبار برای این روستاها اعتبار هزینه شده و انشا الله پس از اتمام این طرح در قرارداد دیگری سایر روستاهایی که در تنش آبی قرار دارند در این طرح قرار بگیرند و مشکل آنها رفع شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها