روسیه جایگاه برتر خود در قدرت نظامی هوایی را حفظ می کند
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز سه شنبه گفت روسیه جایگاه برتر خود را در بخش هواپیمایی نظامی حفظ خواهد کرد.
کد خبر: ۱۴۲۹۶۳
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، پوتین در افتتاحیه نمایشگاه بین المللی فناوریهای هوایی و فضایی در این شهر واقع در جنوب شرقی مسکو گفت هدف ما باید این باشد که جایگاه برتر خود را در فناوری هوایی نظامی حفظ کنیم.
وی افزود روسیه که امکانات اقتصادی جدیدی دارد به توسعه فناوریهای جدید اهمیت بیشتری قائل خواهد شد.
صنایع هوایی روسیه که از هنگام فروپاشی شوروی سابق عقب مانده است تلاش می کند جایگاهش را در بین تولید کنندگان بزرگ جهانی بازیابد.
به همین سبب سازندگان بزرگ روسی در زمینه هوایی یعنی شرکت سوخو، ایرکوت ، ایلیوشین و توپولف سال گذشته به گروهی پیوستند که مالکیتش در اختیار دولت روسیه است و شرکت متحد هواپیمایی روسیه نامگذاری شده است.
مسکو همچنین تلاش می کند بخش هواپیماهای غیر نظامی صادراتی را فعال کند و به همین سبب طرح هواپیمای منطقه ای سوپر جت را عرضه کرده که به این کشور امکان می دهد در مجمع سازندگان این نوع هواپیماها وارد شود روسیه ناوگان بزرگی از جنگنده و بالگرد دارد.
پوتین هفته گذشته دستور ازسرگیری گشتهای دائم بمب افکنهای راهبردی دورپرواز را که در زمان شوروی سابق صورت می گرفت صادر کرد.