مدیر کل اقتصاد و دارایی یزد خبر داد:

درآمد یزدی ها از متوسط کشوری بالاتر و هزینه ها پایین تر است

یزد- مدیر کل امور اقتصادی و دارایی یزد با بیان اینکه طبق اعلام مرکز آمار ایران درآمد خانوارهای یزدی در سال حدود ۸ درصد از میانگین کشوری بیشتر است، گفت: در مقابل هزینه خانوارهای یزدی از میانگین کشوری ۱۱ درصد کمتر است.
کد خبر: ۱۴۲۱۷۰۶

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد دهقان منشادی در دیدار مدیران استان با آیت الله ناصری نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد اظهار داشت: این موضوع با گزاره گران بودن یزد به هیچ عنوان همخوانی ندارد و عدم صحت آنرا اثبات میکند و آمار فوق در تضاد با معرفی یزد به‌عنوان گران‌ترین استان کشور است.

وی با بیان اینکه خانوارهای یزدی رتبه اول میزان پس انداز در کشور را دارند، گفت: یزد بعد از استان تهران بالاترین میزان سرانه تسهیلات پرداختی در کشور را به خود اختصاص داده که باید در کنار آمار تورم، توجه بیشتری به آن شود.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد پیشتر با تاکید بر اینکه تورم با گرانی متفاوت است، تصریح کرد: در انعکاس مباحث تورم باید دقت کرد که استان یزد تورم وجود دارد؛ اما یزد گران‌ترین استان در کشور نیست و قیمت بسیاری از کالاها به نسبت سایر نقاط کشور مناسب تر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها