اختتامیه هم اندیشی استادان بسیجی دانشگاه ها با حضور رئیس جمهور

نهمین هم اندیشی استادان بسیجی دانشگاه های کشور که از روز پنجشنبه در مشهد آغاز شده بود عصر دیروز با سخنان رئیس جمهور پایان یافت.
کد خبر: ۱۴۰۸۳۷

در این همایش که شماری از وزیران و معاونان آنها نیز حضور داشتند درباره موضوعاتی چون انسجام بخش داخلی و همگرایی سازمانی ، هم افزایی و هم اندیشی در حل مسائل داخلی و خارجی فراروی نظام جمهوری اسلامی بحث و تبادل نظر شد.
در این هم اندیشی حدود هزار نفر از اعضای هیات علمی و استادان برجسته بسیجی دانشگاه های ایران در 17گروه علمی آخرین تحقیقات و یافته های خود را در زمینه مسائل علمی ، پژوهشی و فرهنگی کشور ارائه کردند.
رئیس جمهور در مراسم اختتامیه این هم اندیشی از استادان بسیجی خواست دولت را در تدوین برنامه پنجم توسعه کشور یاری کنند.
رئیس جمهور ادامه داد: بزودی قرار است آقای داوودی کارگروه های تدوین برنامه پنجم را تشکیل دهد و من از استادان بسیجی می خواهم در این کارگروه ها مشارکت کنند.
وی با بیان این که باید ایران را براساس الگوهای اسلامی و نه براساس الگوهای غربی بسازیم ، افزود: بعضی ها اصرار دارند ما را در نظام های جهانی هضم کنند و در تمام علوم فنی در علوم تجربی نیز ما را محصور به علوم غربی ها کنند.
احمدی نژاد تاکید کرد: مبنای تصمیم گیری های سیاسی ما نباید بر ادبیات غرب باشد ما هیچ چیز کم نداریم فقط باید خود را باور کرده و با همت و پشتکار پیش برویم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها