به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، طی بازدیدی که با حضور مدیرعامل ، معاون طرح و توسعه و جمعی از مدیران این شرکت از مخزن ۵۰۰۰ مترمکعبی متعادل ساز صورت گرفت، جواد محجوبی با اعلام میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه اظهار داشت: این مخزن به منظور متعادل سازی میزان جریان و مشخصات فاضلاب و دستیابی به نرخ جریان نسبتا ثابت در واحدهای اصلی تصفیه خانه فاضلاب احداث می شود.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای یزد گفت: هدف از این پروژه غلبه بر مشکلات بهره برداری ناشی از نوسانات نرخ جریان، بهبود عملکرد فرایندهای پایین دستی و کاهش ابعاد و هزینه های واحدهای پایین دستی تصفیه خانه است.
محجوبی افزود: در واقع مخزن متعادل ساز در فرآیند تصفیه فاضلاب در مواردی که تغییرات کمی و کیفی فاضلاب قابل توجه باشد جهت ایجاد جریان یکنواخت، کاهش غلظت متغیرهای تصفیه و امکان طراحی تصفیه خانه متراکم تر و بالا بردن عملکرد واحدهای فرایندی بعدی استفاده می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»: