
به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ سرهنگ فرج رستمی اظهار داشت: در پی خبر واصله از منابع و مخبرین مبنی بر حمل و استفاده از سلاحهای غیرمجاز توسط افراد بومی شهرستان دهلران، با تشدید اقدامات کنترلی و اشراف اطلاعاتی در حوزه هنگ مرزی دهلران، بلافاصله موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: مأمورین عمل کننده با استفاده از تجهیزات هوشمند اپتیکی و الکترونیکی، تعداد ۶۴ قبضه سلاح کلت کمری به همراه ۱۲۷ تیغه خشاب و پنج هزار و ۳۴۰ عدد فشنگ را کشف و ضبط کردند.
فرمانده مرزبانی استان تصریح کرد: با هوشیاری و اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی بویژه مرزبانان با استفاده از سیستمهای هوشمند و هوشیاری لازم و برخورد قاطع دستگاه قضائی، به افراد فرصت طلب و سودجو فرصت جولان و سو استفاده را نخواهیم داد و برابر قانون با قاچاقچیان برخوردخواهد شد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد