تصمیم رییس جمهور بلاروس برای برکناری نخست وزیر این کشور
روزنامه اقتصادی کومرسانت روسیه به نقل از منابع دولت بلاروس از تصمیم الکساندر لوکاشنکو رییس جمهور این کشور مبنی بر برکنار کردن سرگئی سیدورسکی ، نخست وزیر بلاروس خبر داد.
کد خبر: ۱۴۰۲۱۲
کومرسانت گزارش داد الکساندر لوکاشنکو رییس جمهور بلاروس هفته گذشته حکم برکناری سیدورسکی را از سمت نخست وزیری این کشور و نامزدی وی را برای مسئولیتی دیگر امضا کرده است و این خبر به زودی اعلام خواهد شد. این روزنامه اقتصادی روسیه در ادامه به نقل از کارشناسان احتمال داد این اقدام رییس جمهور بلاروس یا به علت گردش مسئولیت یا به علت عملکرد اقتصادی ضعیف دولت وی باشد.
روزنامه کومرسانت در همین حال نوشته است که محتمل ترین نامزد برای جانشینی سیدورسکی ولادیمیر ناوموف وزیر کشور بلاروس است. نخست وزیر جدید بلاروس مسئولیت آغاز خصوصی سازی در این کشور را بر عهده خواهد گرفت که در نتیجه
آن دسترسی شرکتهای روسیه به بخش پتروشیمی بلاروس بیشتر خواهد شد.