
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
به گزارش جام جم آنلاین، علی نوریپور گفت: درپی این سانحه که در کیلومتر ۵۵ جاده هراز رخ داد، مادر ودختر خردسال این خانواده چهارنفره که مسافر نوروزی بودند، دچار صدمه جدی شدند که توسط عوامل امدادی هلال احمر و مرکزفوریت های پزشکی اورژانس ۱۱۵ آمل به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی افزود: برای پدر و پسر ضربه دیدگی مختصر بوده که سرپایی معاینه و نیاز به انتقال بیمارستان نداشت.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای لاریجان با اشاره به اینکه متاسفانه از عصرسه شنبه تا به الان ریزشهای مقطعی سنگ به علت بارشهای متناوب و باران در پایین دست ادامه دارد، تصریح کرد: با این وجود با حضور به موقع تیمهای گشت راهداری درطول مسیر جاده هراز، سطح جاده به طور مداوم پاکسازی و خوشبختانه با مسدود شدن مواجه نشدیم.
نوریپور اضافه کرد: درحال حاضر در مناطق بالادست لاریجان درمحدوده آب اسک تا بعدازآستان مقدس امامزاده هاشم (ع) بارش برف و درمناطق پایین دست از بعد ازآب اسک تا شهر آمل بارش باران ادامه دارد و سطح جاده کاملا لغزنده است.
وی درعین حال از رانندگان عبوری از جاده هراز درخواست کرد، با توجه به لغزنده بودن این جاده از شتابزدگی در رانندگی و سرعت بالا به طور جدی خودداری کنند.
رئیس اداره راهداری وحمل ونقل جادهای لاریجان، با انتقاد از راننده های عبوری از جاده هراز که آشنا به جاده نیستند واقدام به رانندگی با سرعت بالا دارند، هشدار داد و توصیه کرد، جاده هراز با وجود چهارخطه شدن در برخی مناطق، اما خطرات خاص خودش را دارد ومنطقی هست که برای حفظ خود، سرنشینان و حتی رانندگان عبور جاده ایجاد خطر نکنند.
جاده هراز به طول حدود ۱۱۰ کیلومتر درحوزه استحفاظی شهرستان آمل واقع است.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگو با علیرضا قاسمخان، فیلمساز و پژوهشگر به مناسبت روز جهانی صنایع دستی و روز ملی فرش:
گفتوگو با دکتر محمد خزایی، استادتمام دانشگاه تربیت مدرس
گفتوگوی «جامجم» با دستاندرکاران فصل تازه مسابقه شبکه۵ سیما
شهرام مسلخی، کارگردان «یقهسفیدها» در گفت وگو با «جام جم»