حمیده شمیلی، مدیر هتل چهار ستارهی نیشکر در گفت وگو با جام جم گفت: هدفمان از حضور در نمایشگاه بین المللی گردشگری، معرفی هتلمان به جامعه هدف است.
شمیلی با بیان اینکه درنظر داریم بخشِ گردشگری کشاورزی و صنعتی را شروع کنیم افزود: در بخشی از نگایشگاه، با متخصصانِ حوزههای گردشگری کشاورزی و صنعتی نشست انجام دادیم و در نظر داریم همکاریهایی با چنین مجموعههایی داشته باشیم.
وی افزود: کشت و صنعت نیشکر ظرفیتهای متنوع گردشگری ازجمله گردشگری پرنده نگری، صیادی ماهی و ... را دارد. توسعه نیشکر ۲ سال پیاپی جشنواره گردشگری و صنایع دستی برگزار کرده است که نشان از توجه ویژهی مدیریتِ شرکت به صنعت گردشگری دارد.
مدیر هتل نیشکر گفت: برای چهارمین سال است که در نمایشگاه حضور داریم و تا کنون از طرف میراث فرهنگی هم دو لوح تجلیل گرفتیم.
شمیلی یاداور شد: طبق آماری که گرفتیم حدودا تا روز سومِ نمایشگاه، نزدیک به ۱ هزار نفر از کانترمان در غرفهی خوزستان دیدن کردند و ما در کنارِ معرفی هتل، محصولات نیشکری را نیز معرفی میکنیم که شکرهای طعمدارمان همچون زنجبیلی، هِل، دارچین و لیمویی خیلی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
به گزارش جام جم آنلاین خوزستان، ظرفیت هتل نیشکر اهواز ۵۵ اتاق معادل ۱۷۲ نفر به همراه ۴ سالن همایش و سه رستوران است. هتل نیشکر قبلا مهمانسرا بود و حدود ۱۰ سال است که به هتل تبدیل شده است.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
خاطرهبازی با جواد انصافی از عبدلی و اوستا تا محله گلوبلبل
گفتوگوی «جامجم» با بازیگر سریال تلویزیونی رحیل
یک پژوهشگر دوران دفاع مقدس در گفتگو با جامجم آنلاین عنوان کرد: