گازگرفتگی زوج تویسرکانی را راهی بیمارستان کرد

دو عضو از یک خانواده در پی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در روستای باباپیر شهرستان تویسرکان راهی بیمارستان شدند.
کد خبر: ۱۳۹۵۶۶۰

به گزارش جام جم آنلاین همدان و به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تویسرکان، این حادثه در روز دوشنبه ۳ بهمن‌ماه حوالی ساعت ۱۷:۴۰ به دنبال استنشاق گازمونواکسیدکربن یک زوج را راهی بیمارستان سردار سلیمانی تویسرکان کرد.

مصدومان این حادثه پس از انجام اقدامات حمایتی، توسط پرسنل اورژانس جاده ای سرکان به بیمارستان شهید سردار حاج قاسم سلیمانی تویسرکان منتقل شدند این درحالیست که در کمتر از یک ماه گذشته چهار نفر در تویسرکان دچار گاز گرفتگی شدند.

گفتنی است؛ گازمونوکسیدکربن رنگ و بو ندارد و با حواس پنج‌گانه قابل شناسایی نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها