سخنگوی وزارت بهداشت:

با تولید ۶۰ میلیون دز واکسن برکت نیاز به واردات نداریم

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: :با وجود تولید ۶۰ میلیون دُز واکسن برکت که در برابر سویه های جدید کرونا هم کارایی دارند، نیازی به واردات نداریم.
کد خبر: ۱۳۹۴۵۸۲

به گزارش جام جم آنلاین، پدرام پاک آیین عصر یکشنبه به ایرنا گفت: ذخیره واکسن کرونا در کشور شرایط مناسبی دارد و با توجه به پیک های احتمالی بعدی، برخی نگرانی های اظهار شده در این خصوص بی مورد است.

سخنگوی وزارت بهداشت مجموع دریافتی واکسن کرونا اعم از داخلی و خارجی را حدود ۲۱۳ میلیون دُز اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۱۸۵ میلیون دُز تزریق شده و بخش قابل توجهی از واکسن های باقیمانده تا پایان سال آینده مهلت انقضا و قابلیت استفاده دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها