به گزارش جام جم آنلاین سیستان وبلوچستان به نقل از از قرارگاه قدس جنوب شرق، پیکر مطهر شهید والامقام ناصر شهرکی دوشنبه ۵ دی ساعت ۱۴ در گلزار شهدای جزینک شهرستان زابل تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.
مرداد ماه امسال هنگام نقل و انتقال در مسیرهای سخت گذر نقاط مرزی سراوان در استان سیستان و بلوچستان ۲ بسیحی طرح امنیت دچار حادثه شدند.
در آن حادثه "نبی نوری" یکی از بسیجیان طرح امنیت به شهادت رسید و ناصر شهرکی نیز که زخمی شده بود، پس از چند ماه بستری بودن در بیمارستان، امروز یکشنبه ۴ دی ماه به فیض شهادت نائل آمد.
قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق کشور در اطلاعیه ای از ملت انقلابی و شهید پرور سیستان و بلوچستان دعوت کرده است که برای بدرقه این شهید والامقام در مراسم تشییع او حضور یابند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد