
به گزارش جام جم آنلاین، «والری گراسیموف» رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه روز پنجشنبه گفت: آمریکا، انگلیس، لهستان و رومانی بیشترین سهم را در ارسال تسلیحات به اوکراین ایفا میکنند.
وی در ادامه سخنانش گفت: «اوکراین از ابتدای سال 2022 و پس از حمایتهای گسترده غرب، به کشوری متخاصم علیه روسیه تبدیل شده است».
رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه اضافه کرد که در حال حاضر طول جبهه نبرد با اوکراین 815 کیلومتر است و کشورهای غربی از ابتدای نبرد، بیش از 350 تانک و 5 هزار پهپاد به اوکراین ارسال کردهاند.
گراسیموف تاکید کرد که شراکت راهبردی با چین، واکنشی طبیعی در خصوص تقویت اقدامات خصمانه آمریکا در آسیا و اقیانوس آرام است.
منبع: فارس
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد