31 کشته و زخمی در سماوه عراق

یک منبع پلیس عراق از دومین روز درگیریها میان شبه نظامیان ارتش المهدی و پلیس در سماوه عراق و کشته شدن پنج نفر و زخمی شدن بیست و شش تن دیگر خبر داد.
کد خبر: ۱۳۹۰۶۵

به گزارش خبرگزاری فرانسه این منبع تصریح کرد در درگیریهای روز گذشته میان شبه نظامیان ارتش المهدی و پلیس عراق در سماوه واقع در استان المثنی یک پلیس و چهار غیر نظامی کشته و 26 تن دیگر از جمله 16مامور پلیس زخمی شدند.
در همین حال ارتش امریکا روز جمعه از کشته شدن یک نظامی امریکایی دیگر در عراق خبر داد و اعلام کرد شمار تلفات نیروهای امریکایی در بغداد طی روزهای پنجشنبه و جمعه به سه نفر رسید.
از سوی دیگر رویترز از اصابت پنج گلوله خمپاره به منطقه سبز بغداد در روز جمعه خبر داد که یکی از آنها در نزدیکی بخشی که دفتر نوری المالکی نخست وزیر عراق در ان قرار دارد اصابت کرده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها