سرهنگ علی آقا کارخانه در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی وقوع یک مورد درگیری و شرارت و قدرت نمایی با سلاح سرد در محله «موسی آباد» اسلامشهر و ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان، بلافاصله مأموران کلانتری 16 موسی آباد با حضور در محل به بررسی موضوع پرداختند.
فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر ادامه داد: با حضور ماموران انتظامی در محل مشخص شد که متهم با ایجاد شرارت در محل سکونت و تهدید خانواده خود و همسایگان، با سلاح سرد قدرت نمایی کرده است که در عملیات دستگیری به هشدار پلیس مبنی بر تسلیم شدن توجهی نکرده و قصد مقابله با ماموران انتظامی را داشت.
این مقام انتظامی تصریح کرد: متهم در حالی که قصد حمله به ماموران انتظامی را داشت با به کارگیری قانون سلاح و شليک يک تير به سمت پا، دستگير و به کلانتري انتقال داده شد و با هماهنگی اورژانس، اوباش دستگیر شده تحت کنترل، جهت درمان به بيمارستانی در تهران منتقل شد.
کارخانه تاكيد كرد: پليس شهرستان اسلامشهر با اخلالگران نظم و امنيت عمومي و برهم زنندگان آسايش مردم برابر قانون برخورد قاطعانه مي كند و در اين خصوص به پشتوانه همكاري آگاهانه شهروندان، خوشبختانه اقدامات موثر و خوبي تاكنون انجام شده است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد