معرفی فرمانده جدید مرزبانی هرمزگان

در مراسمی با حضور فرمانده مرزبانی کشور، سرتیپ دوم بهادر اسماعیلی به عنوان فرمانده جدید مرزبانی هرمزگان معرفی شد.
در مراسمی با حضور فرمانده مرزبانی کشور، سرتیپ دوم بهادر اسماعیلی به عنوان فرمانده جدید مرزبانی هرمزگان معرفی شد.
کد خبر: ۱۳۸۹۵۷۷

هرمزگان-جام جم انلاین-در مراسمی با حضور فرمانده مرزبانی کشور، سرتیپ دوم بهادر اسماعیلی به عنوان فرمانده جدید مرزبانی هرمزگان معرفی شد.

 

فرمانده مرزبانی کشور در این مراسم، امنیت را یکی از مؤلفه‌های قدرت عنوان کرد و گفت: آمریکا در دو سال اخیر با ایجاد ویروس کرونا، امنیت و سلامت مردم دنیا را به خطر انداخت تا از این طریق با فروش واکسن به منفعت اقتصادی دست یابد.


سردار احمدعلی گودرزی، فرهنگ را مولفه دوم قدرت دانست و افزود: تعطیلی مدارس به علت شیوع ویروس کرونا و تاثیرگذاری بر فضای فکری جوانان و نوجوانان از طریق رسانه‌ها دیگر اقدام دشمن بود و ما نباید اجازه دهیم فرهنگ دینی ما تحت تاثیر اقدامات دشمن قرار بگیرد.


وی گفت: اقتصاد مولفه دیگر قدرت است و با توجه به اهمیت اقتصاد دریا و اقتصاد دریا محور کشور، نیرو‌های انتظامی، مرزبانی و مسلح کشورمان در حوزه صیانت از دریا و تامین امنیت مجاهدت می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها