زن ایرانی الگوی تازه ای را به جهان معرفی کرده است

همایش ملی کوثر مهر با حضور رئیس مجلس و وزیر کشور به منظور تقدیر از زنان برگزیده در عرصه های مختلف برگزار شد.
کد خبر: ۱۳۸۹۱۳

به گزارش خبرنگار ما رئیس مجلس در این مراسم با بیان این که راه و رفتاری که جامعه غربی درمورد زنان در پیش گرفته است ، به تباهی آنها می انجامد، گفت: دوران خودباختگی و شیفتگی به دنیای غرب گذشته و زن ایرانی الگوی تازه ای را به جهان معرفی کرده است.
حداد عادل ادامه داد: صد سال پیش در جامعه ایران کسانی که غرب پسند بودند، تصویری از اسارت ، بندگی ، بردگی ، بی سوادی ، محرومیت و مظلومیت زن ایرانی ترسیم می کردند و تصویر زن غربی را آزادی ، علم ، دانش و حضور در عرصه های اجتماعی می دانستند، البته این موضوع همچنان ادامه دارد و از دستور کار دنیای غرب حذف نشده است ، ولی همه متفکران و کسانی که به احیای اسلام در کشورهای اسلامی می اندیشند به موضوع زن توجه داشته و دارند.
وی با بیان این که الگوی زن مسلمان ، حضرت فاطمه زهرا (س) است ، اظهار کرد: در زندگی ایشان ، اسارت ، جهل و خرافات جایگاهی نداشت ، بلکه ایمان ، معرفت ، خداپرستی ، دانش و مسوولیت شناسی دارای جایگاهی عظیم بود.
حدادعادل همچنین گفت: هم اکنون دختران در دانشگاه های ایران گوی سبقت را از پسران ربوده اند و در دیگر عرصه ها نیز حضور گسترده ای دارند.
وی خاطرنشان کرد: افتخار می کنیم که با انقلاب اسلامی چنین جامعه ای ایجاد شده است.
رئیس مجلس با بیان این که امروز با گذشت 30سال از انقلاب در مواجهه با تمدن غربی در مساله زن حرف تازه ای داریم ، گفت: امروز جهان اسلام نیست که به چالش کشیده می شود، ما هستیم که دنیای غرب را بر سر حقوق و ارزش های زن به چالش دعوت می کنیم ، بهت و شیفتگی نسبت به تمدن غربی مربوط به صد سال پیش بود. امروز جهان اسلام و جامعه ایرانی استقلال پیدا کرده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها