بهترین آموزشگاه آشپزی ایران در سال 1401 معرفی شد | توسط وزارت میراث فرهنگی و گردشگری

بهترین آموزشگاه آشپزی در ایران سالانه توسط دو سازمان "وزارت میراث‌فرهنگی و گردشگری" و "سازمان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای" معرفی می‌شود. در مهر ماه سال ۱۴۰۱، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آموزشگاه آشپزی آرسِس شف را بهترین آموزشگاه آشپزی ایران معرفی کرد.
کد خبر: ۱۳۸۸۲۷۶

بهترین آموزشگاه آشپزی در ایران سالانه توسط دو سازمان "وزارت میراث‌فرهنگی و گردشگری" و "سازمان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای" معرفی می‌شود. در مهر ماه سال ۱۴۰۱، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آموزشگاه آشپزی آرسِس شف را بهترین آموزشگاه آشپزی ایران معرفی کرد.

آرسس شف به عنوان پیشتاز صنعت آموزش آشپزی در کشور ماموریت خود را این‌گونه بیان می‌کند:

"به آرسس شف خوش آمدید، ما با آموزش آشپزی حرفه‌ای به عاشقان آشپزی کمک می‌کنیم دانش و مهارت لازم را برای اشتغال در بهترین سطح آشپزی ایران و جهان بدست بیاورند."

اما آشپزی چرا برای اقتصاد مهم است و در جهان چه جایگاهی دارد؟ یک پاسخ کوتاه به این پرسش این است که 50% حجم تراکنش‌های مالی جهان در صنعت غذا انجام می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا به ابعاد بیشتری از این سوال پاسخ دهیم.

آشپزی یک تخصص موثر در کیفیت زندگی

انسان همیشه و حتی قبل از به وجود آمدن تمدن‌ها هم نیازمند غذا بوده است، اما آرام‌آرام و با به‌وجودآمدن تمدن‌ها‌، تأمین غذا به بخشی از فرایند زندگی اجتماعی تبدیل شد و هنری بوجود آمد که آشپزی نام گرفت.

استارتاپ‌ها راهی برای احیای تمدن آشپزی ایرانی است.

آشپزی و فرهنگ؟ آشپزی با غذاها و شیوه‌های خاص زندگی بومی مردم آمیخته شده است. امروزه استارتاپ‌های روز دنیا از غذا برای کسب‌درآمد و خلق طعم‌های جدید برای مشتری استفاده می‌کنند. پس استارتاپ‌های امروزی می‌توانند باعث احیای تمدن ایرانی شوند. مثلا غذارسان‌ها با بازاریابی بهتر برای رستوران‌های سنتی ایرانی به این کسب و کارها کمک می‌کنند تمرکز زمان و بودجه خود را بر کشف و توسعه دستورپخت‌های اصیل‌تر و محلی، یا بهبود طراحی بومی رستوران قرار داده و باعث ارتقای فرهنگ ایرانی و جاذبه‌های گردشگری شوند.

پیشینه و تنوع غذایی ایران در هیچ‌کجای جهان پیدا نمی‌شود؛ اما سوالی که پیش می‌آید این است که آیا جایگاه آشپزی ایرانی امروز هم همین‌طور است؟ مردم جهان غذاهای ایتالیایی، آمریکایی، فرانسوی، چینی، ترکیه‌ای، عربی و کره‌ای را بیشتر می‌شناسند یا غذاهای ایرانی را؟

برای پیدا کردن پاسخ این سوال به بررسی رازهای موفقیت آموزشگاه آشپزی آرسس‌شف می‌پردازیم. این آموزشگاه آشپزی به برگزاری دوره شف‌شو معروف است، کلاس آشپزی متفاوتی که برای فهم بهتر از این‌که چطور این آموزشگاه را به بهترین آموزشگاه کشور تبدیل کرد باید ابتدا چند موضوع دیگر را بررسی کنیم.

تفاوت‌ شف با آشپز چیست؟

سرآشپز با آشپز فرق دارد؟ چقدر؟ شف (Chef)، در زبان محاوره به سرآشپزها گفته می‌شود و کوک (Cook) به آشپزها. شاید از دیدگاه مردم عادی شف و آشپز تفاوت چندانی ندارند، اما از دیدگاه حرفه‌ای دارد. در دنیای حرفه‌ای آشپزی، شف به فردی گفته می‌شود که تحصیلات آکادمیک آشپزی دارد. شف بر اساس جایگاه شغلی‌اش در آشپزخانه توانایی رهبری آشپزهای دیگر یا کل آشپزخانه را دارد. اما آشپز عادی یا همان کوک به فردی گفته می‌شود که دارای تجربه و مهارت‎‌های تجربی برای آشپزی کردن است. برای درک عمیق‌تر از این موضوع پیشنهاد می‌کنیم مطلب شف کیست؟ را در وبلاگ آرسس شف مطالعه کنید.

ابعاد کاری یک شف بیشتر از آشپز است، سرآشپز یا شف باید به‌غیراز طبخ غذا، به مواردی مثل: ۱. آماده‌سازی منو ۲. خرید مواد اولیه رستوران ۳. رهبری کارکنان آشپزخانه و... هم اِشراف داشته باشد. آموزشگاه آرسس‌شف در دوره شف‌شو تلاش می‌کند گام اول پیشرفت صنعت آشپزی کشور را با تسلط هنرجویان ایرانی به سطح اول آشپزی جهان بردارد.

بهترین آموزشگاه آشپزی ایران در سال 1401 معرفی شد | توسط وزارت میراث فرهنگی و گردشگری

آموزشگاه آشپزی چه ویژگی‌هایی دارد؟

بهترین آموزشگاه آشپزی چه مشخصه‌ای دارد؟ یک آموزشگاه آشپزی باید ابتدا یک بستر علمی و به‌روز را برای هنرجویان خود فراهم کند تا در این بستر با علم روز آشپزی آشنا شوند و به‌صورت آکادمیک بخشی از مسیر را طی کنند. در مرحله بعد این وظیفه را دارد که بستری را فراهم کند تا آشپزها، علم خود را به‌صورت اجرایی به میدان بیاورند و شروع به کار عملی کنند و مهارت خود را ارتقا بخشند.

بعد از گذراندن بخش اجرایی آموزش آشپزی، آموزشگاه وظیفه دارد تا دانشجوها را به مسیر صنعتی‌سازی مهارتشان هدایت کند تا آن‌ها با بستری بسیار گسترده‌تر از فرایندی که طی کرده‌اند آشنا شوند. بهترین آموزشگاه‌های ایران هم باید این توانایی را داشته باشند. برای همین از توانایی‌های مهم یک آموزشگاه آشپزی، باید ارائه گواهینامه‌های معتبر جهانی و تضمین اشتغال هنرجویان است. بیایید به لیستی از 4 آموزشگاه‌ آشپزی برتر جهان هم نگاهی بیاندازیم:

 بهترین آموزشگاه آشپزی جهان

  1. مدرسه هنرهای آشپزی آگوست اسکوفیر آستین |Auguste escoffier school of culinary arts
  2. آکادمی هنرهای آشپزی، سوئیس | Culinary Arts Academy, Switzerland
  3. موسسه آشپزی آمریکا در هاید پارک، نیویورک | The Culinary Institute of America
  4. کوردن بلو پاریس، فرانسه | Le Cordon Bleu

آموزشگاه آشپزی آرسس شف

آرسس شف با کسب شاخص‌های وزارت میراث فرهنگی و گردشگری ایران به‌عنوان بهترین آموزشگاه آشپزی سال ۱۴۰۱ معرفی شد. این آموزشگاه از متدهای بین المللی روز آشپزی برای تدریس دانشجوها استفاده می‌کند و در سطح بین المللی هم مورد تایید سازمان‌هایی مثل سازمان جهانی موسسه‌های آموزش هتلداری و آشپزی، موسسه مرجع CTH انگلستان و TCAترکیه که زیر نظر وزارت علوم ترکیه فعالیت دارد هم قرار گرفته است. از مزیت‌های کلیدی آرسس‌شف ارائه مدارک بین المللی معتبر و معرفی به کار هنرجویان آشپزی است. این آموزشگاه در خیابان شهید بهشتی تهران واقع شده است.

 

بهترین آموزشگاه آشپزی ایران در سال 1401 معرفی شد | توسط وزارت میراث فرهنگی و گردشگری

درآمد شغل آشپزی

سهم بازار آشپزی و شغل آشپزی چقدر است؟ برای یک آشپز گزینه‌های مختلفی برای کار کردن وجود دارد. کار به عنوان شف در رستوران، راه اندازی رستوران، کافی‌شاپ، شیرینی پزی یا تهیه غذا، تبدیل شدن به یک شف شخصی، تولید کتاب و محتوای آشپزی، تحقیق، توسعه، تدریس، طراحی منوی رستوران‌ها، مدیریت آشپزخانه‌ها و توسعه رسپی‌های جدید از جمله این شغل‌ها است.

کلاس آشپزی

برای شروع یادگیری آشپزی چه گزینه‌هایی پیش رو دارید؟ همان‌طور که در تعریف شف گفتیم، شما باید کار را با تحصیلات آکادمیک شروع کنید. کلاس آشپزی به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود. پیش‌تر درباره بهترین آموزشگاه‌های آشپزی جهان صحبت کردیم، از مطرح‌ترین دوره‌های بین‌المللی آشپزی آنلاین هم می‌توانیم به دوره‌های سایت Udemy، Kitchen Cooking School، Rouxbe، Americas Test Kitchen Online Cooking Course، Master Class، BBC Food، Cheflix و The Chef University اشاره کنیم. در ایران هم آرسس‌شف دوره‌های آشپزی را آنلاین و حضوری برگزار می‌کند. در صورت تأیید شما در آزمون دوره، به شما گواهینامه‌های بین‌المللی می‌دهد. مثلا آرسس شف دوره آشپزی بین المللی را در تهران برگزار می‌کند و دوره‌های متفاوتی که برگزار می‌کند شامل موارد زیر می‌شود:

بهترین آموزشگاه آشپزی ایران در سال 1401 معرفی شد | توسط وزارت میراث فرهنگی و گردشگری

دوره های آشپزی حضوری

  • دوره حضوری آموزش الفبای آشپزی شف شو
  • دوره حضوری آموزش آشپزی عمومی
  • دوره حضوری آموزش فست‌فود
  • دوره حضوری آشپزی ملل (دوره آشپزی بین المللی)
  • دوره حضوری آموزش تخصصی کباب
  • دوره حضوری آموزش تخصصی استیک
  • دوره حضوری آموزش تخصصی سوشی
  • دوره حضوری آموزش شیرینی پزی و قنادی
  • انواع ورکشاپ آشپزی تخصصی

کلاس های آشپزی آنلاین

  • دوره آنلاین آموزش آشپزی ملل
  • دوره آنلاین آموزش آشپزی تخصصی
  • دوره آنلاین آموزش آشپزی خاص و اصیل سنتی ایرانی
  • دوره آنلاین آموزش آشپزی فست‌فود
  • دوره آنلاین آموزش شیرینی پزی، کیک پزی و قنادی

سرآشپزی و هنر غذا فقط یادگرفتن یک نوع رسپی خاص نیست، برای همین باید با مطالعه مستمر بهترین منابع آموزشی، از آشپزی روز جهان با خبر باشید. در این زمینه پیشنهاد می‌کنیم وبلاگ و سایت آشپزی آرسس‌شف را مطالعه کنید. اما باید این نکته را هم در نظر داشته باشید که پیشرفت در آشپزی در نهایت بسیار به تمرین و استمرار در این هنر بستگی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها