رئیس پلیس پیشگیری پایتخت خبر داد

کشف ۲ هزار قرص متادون در جنوب تهران

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از کشف بیش از ۲ هزار قرص متادون در جنوب تهران خبر داد.
کد خبر: ۱۳۸۶۸۳۴

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای گفت: تیمی از مأموران عملیات کلانتری پایانه جنوب روز گذشته در حال گشت زنی در این محدوده به دو فرد که دو بسته را به داخل انبار برده مشکوک می‌شوند.

وی با بیان اینکه متهمان با مشاهده مأموران به سرعت از محل گریختند، افزود: مأموران سریعاً وارد عمل شده و در یک تعقیب و گریز به صورت پیاده، موفق شدند هر دو را دستگیر کنند، در بررسی اولیه از انبار دو هزار قرص متادون کشف و ضبط شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: متهمان در تحقیقات اولیه اظهار کردند که قرص‌ها را فردی از استان دیگر برایشان فرستاده است و قصد داشتند که آن‌ها را در تهران به فروش برسانند.

موقوفه‌ای خاطر نشان کرد: تحقیقات بیشتر برای کشف جزئیات پرونده و دستگیری سایر متهمان پرونده ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها