به گزارش جام جم آنلاین بوشهر،رئیس کل دادگستری استان بوشهر از قلع و قمع تعداد بیش از 50 مورد ساخت و ساز غیر مجاز به میزان 250 هزار مترمربع به ارزش 250 میلیارد ریال واقع در بخش مرکزی شهرستان تنگستان (روستای چاه پیر ) خبر داد .
علی جمادی با اشاره به قلع وقمع بناهای غیرمجاز در شهرستان تنگستان، اظهار کرد: با حضور مسئولان قضایی دادگستری شهرستان تنگستان و مسئولان دستگاههای متولی ،ساخت و ساز های غیر مجاز ،قلع و قمع و به صورت صد در صد به وضع سابق اعاده شد.
جمادی افزود : این اقدامات در راستای جلوگیری از تغییر کاربری های غیر مجاز و اجرای احکام تبصره 2ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها و جلوگیری از ساخت و ساز های غیر مجاز و برخورد با متخلفان و سودجویان و جلوگیری از تضییع حقوق بیت المال صورت گرفته است .
وی بر حفظ حقوق بیتالمال تاکید کرد و گفت: هرگونه ساخت وساز غیرمجاز علاوه براینکه قلع وقمع بنا را درپیش دارد، جرم محسوب شده و قابل تعقیب و پیگیری است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در دیدار با جهانگیر الماسی به بررسی ابعاد و معناهای وطندوستی پرداختیم