فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان:

۱۸۲ واحد کارگاه اقتصاد مقاومتی مددجویان در دلفان در دست اقدام است

خرم آباد –جام جم آنلاین- فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: ۱۸۲ واحد کارگاه اقتصاد مقاومتی مددجویان در دلفان در دست اقدام است
خرم آباد –جام جم آنلاین- فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: ۱۸۲ واحد کارگاه اقتصاد مقاومتی مددجویان در دلفان در دست اقدام است
کد خبر: ۱۳۷۵۰۱۷
به گزارش جام جم آنلاین لرستان سردار مرتضی کشکولی در بازدید از پروژه‌های بسیج سازندگی دلفان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از جمله طرح‌های در دست اقدام شهرستان دلفان می‌توان به ۱۸۲ واحد کارگاه اقتصاد مقاومتی مددجویان اشاره کرد.
وی بیان کرد: ۱۴۱ واحد توسط بسیج سازندگی دلفان تا مراحل سقف، اسکلت و فنداسیون پیش رفته و امید است اواخر مهرماه و بخشی در آذرماه به  مددجویان تحویل داده شود که اعتبار اولیه این طرح‌ها ۱۲ میلیارد تومان است.
وی تصریح کرد: در بازدیدی که از کانال‌های کشاورزی دهستان خاوه سراب داوود داشته‌ایم کارها به نحو احسن و به طول هزار متر انجام شده است.
فرمانده سپاه لرستان با بیان اینکه تعهد بسیج سازندگی آب‌رسانی به سه روستا بوده، بیان کرد: در پی این تفاهم‌نامه مشکلات آب شرب دهستان میربگ شمالی و جنوبی به ۱۲ روستا حل می‌شود و امیدواریم هرچه زودتر گرد محرومیت را از چهره مردم در استان برداریم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها