سازمان از ورود پروین به تیمداری خصوصی استقبال می کند

مهر: محمد آخوندی با تاکید بر اینکه سازمان تربیت بدنی از ورود چهره های مطرح و محبوب ورزشی به عرصه باشگاهداری خصوصی استقبال می کند ، گفت: واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی نیاز به بررسی ، برنامه ریزی ویژه و زمان دارد.
کد خبر: ۱۳۷۲۶۲

مدیرکل روابط عمومی و اموربین الملل سازمان تربیت بدنی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: سیاست کلی سازمان واگذاری تیم های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی است اما اینکه این واگذاری با چه شرایطی و به چه افرادی صورت گیرد نیاز به بررسی ، مطالعه و گذر زمان دارد.
آخوندی ادامه داد: دورنمای برنامه های سازمان تربیت بدنی واگذاری این دو تیم به بخش خصوصی است اما با توجه به شرایطی که این دو باشگاه دارند نمی توان در بحث واگذاری بسرعت تصمیم گیری کرد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شرایط این دو تیم با تیم های دیگر کاملا متفاوت است باید نحوه واگذاری آنها مورد بررسی کامل و دقیق قراربگیرد و ظرافت های خاص این دو تیم در آن رعایت شود.
سخنگوی سازمان تربیت بدنی ادامه داد: سیاست سازمان تربیت بدنی حمایت از تیم های بخش خصوصی است که درهمین راستا از تیمداری علی پروین استقبال می کنیم. سازمان این آمادگی را دارد که از تیم تحت مدیریت علی پروین حمایت کند و کمک های مالی نیز به این تیم انجام دهد.
آخوندی در پایان با تاکید بر اینکه ورود چهره هایی چون علی پروین و ناصرحجازی می تواند بحث واگذاری باشگاه های دولتی به بخش خصوصی را تسریع بخشد، خاطرنشان کرد: از همه افرادی مثل پروین و حجازی که هم چهره ورزشی هستند و هم بین هواداران فوتبال محبوبیت دارند حمایت خواهیم کرد تا بتوانند به تیمداری خصوصی بپردازند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها