نایب رئیس اتحادیه مشاورین املاک مطرح کرد:

میانگین قیمت مسکن در تهران 19500000 تومان است

مدیر کل راه و شهرسازی البرز

بازار گرمی صفحات مجازی برای افزایش اجاره مسکن

سالهاست مسئله افزایش اجاره مسکن مشکل مهم و دلیلی برای استرس و نگرانی هر ساله اجاره نشین‌ها در کشور شده است.
کد خبر: ۱۳۷۱۸۷۳

به گزارش جام جم آنلاین البرز:

مدیر کل راه و شهرسازی البرز گفت: طرح اجاره بها منزل برای جلوگیری از افزایش و به تبع آن در کاهش اجاره بهای مسکن در البرز اجرایی شده است.

خالقی افزود: با توجه به این که عقد قراداد بدون حضور مالک و مستاجر اشکال قانونی دارد باید حتماً طرفین حضور داشته باشند تا مشکلات قضایی پیش نیاید.

به گفته مدیر کل راه و شهرسازی البرز: قانون افزایش ۲۵ درصدی اجاره بها در البرز اجرای شده و از طرف مشاورین املاک به مردم اطلاع رسانی شده و تمامی مشاورین املاک ملزم به رعایت این قانون می‌باشند.

خالقی اضافه کرد: باید به مهاجرت معکوس از شهر به روستا توجه داشته باشیم تا از افزایش جمعیت در کلانشهر‌ها جلوگیری شود.

او گفت: سایت‌ها و کانال‌هایی که باعث برهم زدن آرامش جامعه و افزایش اجاره بها می‌شوند، بررسی شوند و در صورت تخطی از قانون از طریق مراجع قضایی تحت پیگرد قرار بگیرند.

مدیر کل راه و شهرسازی البرز گفت: باید مشوق‌های برای مهاجرت ساکنان شهر‌ها به روستا‌ها در نظر گرفته شود تا با میل و رغبت بیشتری این کار انجام شود تا علاوه بر کنترل جمعیت شهری کار کشاورزی نیز رونق بگیرد.

او افزود: قبلاً روستائیان محصولات دامی و کشاورزی را به شهر آورده و به فروش می‌رساندند حال بر عکس شده است و بیشتر روستا‌ها خالی شده است و روستائیان همه این اقلام را از شهر تهیه می‌کنند.

خالقی گفت: اجاره بها تبدیل به سودآوری زیادی برای عده‌ای خاص شده است و اتحادیه املاک باید در خصوص کاهش اجاره بها تلاش کند تا مبلغ واقعی برای مستاجرین لحاظ شود.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها