تشریح نحوه تخصیص سهمیه سوخت به ایثارگران

مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران نحوه ارائه سهمیه سوخت به ایثارگران واجد شرایط را تشریح کرد.
کد خبر: ۱۲۶۲۸۱۰

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محمود تبریزی در خصوص نحوه اختصاص سهمیه سوخت به ایثارگران گفت: طبق توافقات صورت گرفته این سهمیه از طریق تأمین اعتبار در کارت بانکی ایثارگران واجد شرایط انجام می‌شود به‌گونه‌ای که صرفاً در جایگاه‌های سوخت کشور قابلیت هزینه دارد و قابل برداشت نیست و این اعتبار علاوه بر ۶۰ لیتر سهمیه سوخت در نظر گرفته شده در کارت‌های سوخت مالکین خودروها است.

وی افزود: اعتبار این سهمیه صرفاً برای جانبازان بالای ۵۰ درصد و همچنین تعدادی از جانبازان بین ۲۵ تا ۴۹ درصد و خانواده‌های معظم شهدا که به تشخیص کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران دارای مشکلات جسمی و حرکتی و یا معلول هستند تعلق خواهد گرفت. بر این اساس به این گروه آخر، ماهیانه ۹٠ هزار تومان اعتبار، جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد ماهیانه ۱۲۰ هزار تومان اعتبار، جانبازان ۷۰ درصد عادی ماهیانه ۱۵۰ هزار تومان اعتبار و جانبازان ۷۰ درصد ویژه ماهیانه ۱۸٠ هزار تومان اعتبار برای هزینه خرید بنزین در جایگاه‌های سوخت کشور تعلق می‌گیرد.

محمود تبریزی با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین در کشور با مکاتبات و جلسات مختلف، اختصاص سهمیه سوخت به ایثارگران را پیگیری کرده است، افزود: پس از پیگیری صورت گرفته جلسات متعدد کارشناسی با شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی برگزار شد که در نهایت در جلسه کارگروه سوخت در تاریخ ۱۶ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ با حضور نمایندگان وزارت نفت و وزارت کشور تخصیص اعتبار لازم برای سهمیه بنزین به ایثارگران واجد شرایط (جسمی، حرکتی ومعلول) به تصویب رسید.

مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد در پایان اختصاص اعتبار سهمیه سوخت برای خانواده جانبازان عزیز را تکذیب کرد و گفت: فهرست افراد واجد شرایط دریافت این اعتبار در روزهای پایانی سال گذشته به وزارت کشور و شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی ارسال شده است و امید می‌رود که اعتبار لازم در فروردین ماه امسال در کارت‌های بانکی ایثارگران واجد شرایط لحاظ گردد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها