ببینید | سقوط بایدن از دوچرخه

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، حین دوچرخه سواری به زمین خورد.
کد خبر: ۱۳۷۰۴۴۸

به گزارش جام جم آنلاین، رئیس جمهور سالخورده آمریکا امروز و در جریان دوچرخه سواری در دلاور، نتوانست دوچرخه را کنترل کند و سرنگون شد.

زمانی که جو بایدن در حال پیش بردن دوچرخه خود به سوی جمعیتی که در ساحل ریهوبوت در دلاور منتظرش بودند، بود نتوانست کنترل خود را حفظ کند و بر روی زمین افتاد. وی پس از افتادن به سرعت بلند شده و بر اساس گزارش‌ها به نظر می‌رسد که آسیبی ندیده است.

وی به خبرنگارانی که منتظر وی بودن گفت که در بیرون آوردن پای خود از پدال دوچرخه به مشکل برخورده به همین دلیل به زمین خودره است. وی هنگام دوچرخه سواری کلاه ایمنی به سر داشته است.

بایدن به جمعیتی که اطرافش بودند گفت: «من خوب هستم» و بلافاصله نیروهای سرویس مخفی آمریکا وی را احاطه کرده و منتقل کردند.

منبع: فارس

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها