وزیر نیرو:

‌قطعی برق در تابستان محتمل است

وزیر نیرو با درخواست صرفه‌جویی در مصرف برق از مردم گفت: اگر صرفه‌جویی خوبی در استفاده از برق نداشته باشیم، قطعی‌های برق محتمل است.
کد خبر: ۱۳۶۸۵۰۲
به گزارش جام جم آنلاین، علی‌اکبر محرابیان، با اشاره چگونگی قطعی‌های برق در تابستان امسال اظهار داشت: پیش‌بینی ما این است که به لطف خدا مردم در مصرف برق مدیریت کنند تا صرفه‌جویی خوبی در میزان استفاده برق داشته باشیم و نیازی به قطعی برق نباشد.

وی با بیان اینکه اگر مردم صرفه‌جویی خوبی در مصرف برق داشته باشند مشکلات برق در تابستان امسال به حداقل می‌رسد، عنوان کرد: قطعی‌های برق بسته بر رفتار مشترکین برق دارد.

وزیر نیرو با اشاره به کاهش ورودی آب سد‌های کشور گفت: مطمئناً اگر صرفه‌جویی خوبی در استفاده از برق نداشته باشیم، قطعی‌های برق محتمل است.
 
منبع: تسنیم
newsQrCode
برچسب ها: برق قطعی وزیر نیرو
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جنایتی که در دنیا دیده شد

رئیس انستیتو پاستور در گفت‌و‌گوی اختصاصی با «جام‌جم»: به سرعت به مسیر پیشرفت و دستاوردهای گذشته خود باز خواهیم گشت

جنایتی که در دنیا دیده شد

نیازمندی ها