
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم انلاین هرمزگان،جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف یک دستگاه موتور ولوو قاچاق به ارزش 5 میلیارد ریال در شهرستان میناب خبرداد.
سرهنگ "مهرداد مشوق" در تشريح جزئیات اين خبر بیان داشت: مأموران ایست و بازرسی شهید چغازردی حین کنترل خودروهای عبوری در محور "میناب –بندر عباس" به یک دستگاه کامیونت ایسوزو مشکوک شدند.
وی افزود: ماموران پس از هماهنگی قضائی این کامیونت ایسوزو را متوقف کرده و در بازرسی از آن، یک دستگاه موتور ولوو فاقد مدارک گمرکی کشف کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان ارزش محموله کشف شده را برابر نظر کارشناسان 5 میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: در این زمینه یک دستگاه کامیونت ایسوزو توقیف و یک متهم دستگیر که به همراه پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ "مشوق" در پایان پدیده شوم قاچاق را یکی از معضلات اقتصادی جامعه دانست و به شهروندان توصیه کرد تا در عرصه مبارزه با قاچاق کالا و ارز با پلیس همراه باشند.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگوی جامجم با علی سرلک درباره ویژگی های شخصیتی آیتا... فاطمی نیا
رویانیان در گفتگو با جام جم: ارتباط ناسالمی وجود دارد
گفتوگو با حمید ابراهیمی، بازیگر سریال «حکم رشد»
گفتوگو با مجید اسماعیلی، داور برنامه عصر جدید: