بسته سلامت

موادغذایی موثر در جلوگیری از تشنگی روزه داری

متخصصان تغذیه معتقدند برای رفع مشکل کم آبی بدن در روز‌های گرم سال و البته ماه رمضان، غذا‌های غنی از آب و آب بیشتری مصرف شود.
کد خبر: ۱۳۶۳۴۰۶
به گزارش جام جم آنلاین، در ماه رمضان و شرایط کم‌آبی بدن در فاصله سحر تا افطار، لازم است که رژیم‌غذایی رعایت شود، زیرا مشکل کم آبی در این فصل بسیار رایج است.
نوشیدن آب کافی (حداقل ۸ لیوان آب در روز) برای هیدراته ماندن توصیه می‌شود.

گاهی اوقات فقط نوشیدن آب کافی نیست و باید از غذا‌های غنی از آب نیز استفاده کرد که شامل میوه‌هایی مانند هندوانه، گوجه‌فرنگی، خیار و موارد دیگر است.

در اینجا برخی از این موادغذایی برای جلوگیری از کم‌آبی بدن توصیه شده است.
سیب حدود ۸۰ درصد آب دارد و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و البته باعث تسریع متابولیسم می‌شود همچنین به حفظ سلامت قلب نیز کمک می‌کند.

گوجه فرنگی حدود ۹۰ درصد آب دارد و سرشار از ویتامین A است و خطر ابتلا به فشار خون را کاهش می‌دهد، بینایی را بهبود می‌بخشد و برای حفظ سلامت پوست موثر است.
 
خیار سرشار از آب و حدود ۹۰ درصد و حاوی پتاسیم است و می‌تواند از گرمازدگی نیز جلوگیری کند. این میوه برای مغز نیز مفید و حاوی یک عنصر ضد التهابی به نام فیستین است که به عملکرد بهتر مغز کمک می‌کند.
هندوانه میوه بسیار خوشمزه و یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها در فصل گرم د دارای ۹۰ درصد آب است، همچنین به پیشگیری از بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

توت‌فرنگی حدود ۹۰ درصد آب دارد. سرشار از فیبر، ویتامین سی (C)، فولات و منگنز است. همچنین دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است که به مبارزه با بیماری‌هایی مانند دیابت، سرطان و مشکلات قلبی کمک می‌کند.
قارچ منبع خوبی از مواد مغذی مانند ویتامین ب دو (B ۲) و دی (D) همچنین حاوی حدود ۹۰ درصد آب است و به کاهش خستگی کمک می‌کند.
 
منبع: خبرگزاری صداوسیما 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها