به گزارش جام جم آنلاین تهران، سیداحمد رسولی نژاد نماینده مردم فیروزکوه و دماوند در مجلس شورای اسلامی گفت:
برخی مسئولین در انجام وظایف خود کوتاهی کرده و پیگیر مطالبات مردمی نیستند، طی ۱۲ سال گذشته در دو شهرستان دماوند و فیروز کوه پروژه ملی نداشتیم، برخی عقب ماندگی ها که از دولت قبلی در طی هشت سال ایجاد شده هزینههای سنگین را به وجود آورد.
وی تصریح کرد:کمربندی گیلاوند در طی هشت سال گذشته اگر با ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون این پروژه به سرانجام میرسید الان بین ۶ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان هزینه بر می دارد.
نماینده مجلس اذعان کرد:در این دوره پنج طرح مهم درمجلس برای معیشت مردم تصویب شد و شورای نگهبان نیز با آنها موافقت کرده ولی در هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت تصویب نمی شود، و خاک میخورد که این موضوع اصلا خوب نیست.
رسولی نژاد گفت:امیدواریم با حضور رئیس جمهور در شهرستان های دماوند و فیروزکوه اعتبار مناسبی برای پروژه ها باقی مانده و تعریف پروژه های جدید مصوب شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد