با رشد تعداد مبتلایان به زیر سویه بی ‌اِی.۲‌ اُمیکرون، چقدر ممکن است گرفتار موج بعدی ابتلا به کووید ۱۹ شویم؟

زیرسویه جدید اُمیکرون در یک نگاه

وزارت بهداشت اعلام کرد:

شناسایی ۴۲۲۸ بیمار جدید کرونا در کشور/ ۴۴ تن دیگر جان باختند

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در ۲۴ ساعت گذشته ۴هزار و ۲۲۸ بیمار جدید کرونا در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۴۴ بیمار نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۱۳۶۰۹۶۴

به گزارش جام جم آنلاین ، از دیروز تا امروز ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۴ هزار و ۲۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴۹۴ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۸۰ هزار و ۸ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۴۵۱ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۹۰۰ هزار و ۹۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

یک هزار و ۴۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۹ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۲۴۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۵۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۹۵ شهرستان در وضعیت زرد و ۵۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها